Over ons

Arjan Pannekoek en Alexander van Boven staan aan het roer van dit jonge bloeiende bedrijf. Samen met meer dan 20 vakmensen staat Aral Lasservice voor echt vakwerk. De klanten bevinden zich in de wijde omtrek van Oldebroek, maar ook gaan ze met enige regelmaat naar het buitenland om hun producten daar af te leveren en te plaatsen.

Naast lassen en metaalbewerking geven ze ook lascursussen om de jongere generatie ook dit mooi vak te leren.

Toen Arjan en Alexander van de middelbare school kwamen zijn ze beide in Nijkerk gaan werken en daar kregen ze cursussen om ze op te leiden tot echte vaklui. In die periode is er een hechte vriendschap ontstaan.

Na een aantal jaren in Nijkerk gewerkt te hebben, was het tijd voor een nieuwe uitdaging en gingen ze beide in Harderwijk werken.

Na enkele jaren ontstond het idee om zelf een bedrijf te starten, dat is nu 12 jaar geleden. Het was een spannende maar ook een uitdagende beslissing. Als we maar werk hebben was in de opstartfase een vaak genoemde kreet. En tja… van het één komt het ander. Dat werk zit wel goed.

Na ruim 1,5 jaar kwam er de mogelijkheid om een pand te kopen in Oldebroek op een kleinschalig industrieterrein ”Oude Dijk” 

Na 10 jaar zijn ze uit hun jasje gegroeid en hebben ze een nieuw pand laten bouwen achter het huidige pand. Een prachtig pand met mooie machines en aan alles is gedacht.